PoW team.jpg

Om oss

Har du noen gang sett urettferdighet og tenkt "hvis jeg bare kunne gjøre noe med dette". Det samme tenkte vi da det begynte å gå opp for oss hvor store lidelser vannproblematikk skaper for mennesker verden over, og hvor mange områder som påvirkes av mangelen på vann: klima, kjønnsubalanse, fattigdom, skolegang, forurensning, helseutfordringer og sykdom. Leter man etter roten til utfordringene verden står overfor i dag, er det ikke sjeldent at de er knyttet opp mot vann på en eller annen måte. Dette var starten på Pursuit of Water.

Siden oppstart i september 2017, har vi opplevd en utrolig vekst i medlemstall og støttespillere som gjør det mulig for oss å støtte vannrelaterte prosjekter der det virkelig trengs! For tiden jobber vi med å restaurere ødelagte brønner hos familier utenfor hovedstaden i Kosovo, dele ut vannfiltre i Uvira i Kongo, og bygge regnsamlersystem på en skole i Kigali i Rwanda. 

Gjennom å samarbeide med lokale partnere vi kjenner og har tillit til, støtter vi praktiske prosjekter som forbedrer vanntilgangen på steder hvor behovet er kritisk. Vi tror at de som best kjenner til de lokale utfordringene også er de som har det beste grunnlaget for å finne gode løsninger som passer til deres behov. Pursuit of Water ønsker å bygge broer mellom de som har behov for hjelp og de har mulighet til å hjelpe. Er du en av dem? 

Hilsen oss i Pursuit of Water-teamet

Tim, Kjell, Håvard, Simen, Kristine, Markus, Thea, Solveig, Kari og Mirjam Kristin

Vårt team

IMG_24371.jpg

 

Mirjam Kristin Mong Granholt
Prosjektrådgiver
  • Black Instagram Icon
44781_321221_c2efd7991f.jpg
Håvard Askjem
Økonomiansvarlig
  • Black Instagram Icon
Thea.jpg
Thea Kristin Reilstad
Prosjektrådgiver
  • Black Instagram Icon
Kjell Einar Mong Granholt
Daglig leder
  • Black Instagram Icon
Simen Andersen
Nestleder
  • Black Instagram Icon
Tim SolWoong Kim
Internasjonal leder
  • Black Instagram Icon